när pengarna rullar in, rullar detta ner i min brevlåda



alla som inte dansar är våldtäktsmän

Har varit underbart väder idag och ska bli runt 15-18 grader i veckan. Känns verkligen att sommaren är på väg nu! Körde ett styrke pass på gymmet idag, blev biceps, mage och rumpa. Sedan åkte jag hem till tvillingarna hem och tjatade lite med dom. Lät mammas bil stå hemma idag och tog en power walk på 5km hem och nu ska jag sätta mig och äta köttfärssås och spagetti.

Resten av kvällen ska jag kolla på lite bloggar och bestämma kläder inför imorgon. Imorgon ska jag upp tidigt och åka till banken och få bankdosa och pengar och om jag hinner vill jag köpa lösögonfransar. Valborg imorgon och ska till maskinen och sen är det maj. Sjukt vad tiden gått snabbt! Hoppas ni får en lika bra valborg som jag förhoppningsvis kommer ha :) puss


Fixat vit choklad mousse med min bästavän!


payphone


28 april

Var hos jessica igår med henne och emelie. Kollade paranormal activity 3 och åt gotta såklart! Efteråt åkte jag med emelie hem och sov där för att stackarn var så rädd. Kollade på kung fu panda och somnade direkt!
Idag har vi spelat super mario och ätit frukost. Blir mysdag i stora mjukiskläder, bästa jag vet. Skriver mera sen!

Äntligen klar med plugget, nu helg!


Call me maybe

sov hos emelie inatt och började inte förrän kl12 så blev sovmorgon! Helt okej skoldag och fick godkänt i engelska np tal :D så värdelös som jag är i engelska är jag överlycklig! Nu ska jag plugga klart ekonomin och sedan ska jag nog iväg till jessica och busa med henne och emelie :) Ha en bra helg!



26 april

Nu vet jag tiderna inför uppkörning och teoriprov, känns riktigt bra! Efter körskolan igår åkte jag hem till emelie och jennifer. Var galna alla tre, behövs verkligen efter skolan. Åkte sedan till gymmet och körde ben och rumpa och sedan tillbaks till dom. Såg halva fotbollen, bayern - real madrid, och åh vad jag hade velat att real vann!!

Sov även över där och imorse åkte jag hem och har sovit i soffan till halv12. Skulle egentligen skuggat jennifer, men är helt sjukt trött.. Idag ska jag sätta igång med plugget så jag har det gjort. Knappt två månader kvar till avslutning nu :D


25 april

Precis gått ur sängen och nu sitter jag och läser sportbladet medan jag äter frukost. Somnade ifrån allting igår och missade bland annat chelsea- barca matchen.. Första gången på länge jag somnat innan klockan 10! Så idag borde jag vara pigg och på bra humör :)

Blir halv dag i skolan och sen iväg till körskolan och göra en extra säkerhetskontroll på bilen så det sitter helt säkert. ( Bloggen blir lite roligare så snabbt jag får min iphone och kan lägga ut kort )


'

http://www.omeneye.com/

http://runwaydreamz.com/

http://www.henrykole.se/

http://www.etsy.com/

http://chicy.se/shop/

http://www.kandeeshop.se/sv/

http://nelly.com/se/kl%c3%a4der-f%c3%b6r-kvinnor/

http://www.ginatricot.com/se/sv/start

http://www.have2have.se/

http://www.modegallerian.se/


24 april

Precis kommit ur duschen och nu ska jag mysa lite med alvin innan han somnar och hoppas på att kolla på sons of anarchy. Igår följde jag med bella till bengtsfors och medan hon jobbade tog jag en pratstund med martin. Sån tur jag har att han kör mig på valborg så nu har jag bokat biljetter till maskinen. Sedan åkte jag tillbaka till bellas jobb och hjälpte henne städa och sedan spenderade jag natten hos henne.

Idag har jag bara haft ekonomi lektion och tycker det är riktigt tråkigt. Plus att läraren gör det hundra gånger tråkigare. Slutade med att jag gick därifrån och åkte till körskolan och pluggade teori istället. Imorgon får jag reda på uppkörnings och teoriprovs tiderna, pirrar i magen bara jag tänker på det haha.

Är helt slut så får ta en power nap. Puss och godnatt


Vill jag bära i sommar

Enkel sommar outfit

Sommarkväll

sommar


♥ ♥ ♥ ♥


21 april : dare to dream

Igår kom min syster på besök så åt god mat med henne och mamma. Senare åkte jag och jennifer till gymmet och pratade lite med rasmus och robin. Senare åkte jag och jennifer hem till henne och gjorde oss iordning och sen drog vi vidare till jj som hade en liten fest. Tog endast en grogg och spelade kortspel. Var bara där någon timme och sedan träffade jag jennifer, victor och rasmus. Victor drog hem medan vi andra åkte hem till jennifer och kollade skräckfilm. Somnade allihopa efter halva tiden haha.

Åt frukost med dom och sedan iväg till genevi för att spela årets första seriematch. Blev vinst på 1-0 och stukade foten igen buhu :( Klarade 80min och varit i backen minst 10ggr. Flera stora blåmärken och dubbspår på benen redan. Så klen!

Strax kommer mina favorittvillingar hit och ska kolla film och äta gotta med mig. Taggar också inför morgondagens match i lysekil :) Ha en fin lördag sötnosar!




20 april

Nyss fixat till mig. Första gången jag ska våga åka till skolan i lockigt hår, så barnslig! Börjar inte förrän kl12 och har kort dag så ska absolut inte klaga. Hoppas på ett hårt gympass med jennifer när jag kommer hem!! 

Du blir vad du gör dig till
Du kan leva helt villt eller ta de chill
Livet är for kort för att låta tiden rinna


futbol

Är helt sjukt taggad inför helgens seriestart. Ska bli sååååå K U L ! ! ! Hittade massa bilder som tagits på oss under matcher och jag borde ju lägga ner fotbollen med alla miner jag gör haha. Men insidan som räknas, right? Nu ska jag krypa ner bredvid min snarkande syster. Håll alla era tummar för oss i helgen, puss.




Foton tagna från http://krafoto.blogspot.se


19 april

Saknar dig i sängen varje natt. Du kunde varit HAN. Lite bättre än alla andra. Får helt enkelt skaffa mig en liten vovve som får göra mig sällskap.


Jag saknar dig fortfarande. Kommer nog alltid göra det

Vaknade av min hysteriska syster imorse som råkat spola ner sin nya mobil i toaletten. Så synd om henne haha, men blev pigg iallafall. Åkte till skolan och vi skulle jobba med praktiken som jag inte ens hade med pappret om så skrev ditt mitt namn och drog vidare till körskolan. Får riktigt bra resultat nu så ska ta mig en sväng imorgon också så jag känner mig säker. Hade också en körlektion med den nya bilen som jag köra upp i och den är dubbelt så stor och jobbig att köra så känner mig lite osäker. Han sa dock att jag var den bästa i hans bil som körde upp till halkan, de ni killar! :)

Nu ska jag laga mig lite mat och senare blir det en löptur eftersom jag missar sista träningen innan seriestart buhu :( Skriver säkert mer sen, puss!


18 april

Var öppet hus idag på skolan så var ledig. Tog mig en sovmorgon till kl1 och sen åkte jag till um och tog första gardasil sprutan. Känns som någon slått min arm gul och blå nu! Åkte sedan vidare till vänersborg och fixade klart alla faser som går och imorgon har jag min sista körlektion. Ska plugag så hårt nu så jag får mitt körkort snart :D

Åkte sedan till min syster och ätit god mat och nattat alvin. Nu blir det kvalitetid med min bästa syster, love u !


17 april

orkade inte åka till skolan imorse så stannade hemma med Bella istället. vi kollade film och åt frukost och nu är vi ute och pysslar om hennes häst. medan bella rider får jag en långpromenad så min sjuka träningsvärk i benen försvinner! sedan blir det att hämta alice och äta lite och ikväll är det fotbollsträning :) puss!


"

första skoldagen var kämpig! hade endast två lektioner, men att gå upp kl5 för det känns meningslöst... åkte med bella hem halv1 och spenderat halva dagen i bilen. raggade i Bengtsfors och sen åkte vi till Åmål och hämtade pillan och emma och åkte runt med dom. sen kirra bella hennes första krock på Shell hahah.. så synd om stackarn :( släppte av tjejerna och hämtade Lydia och pratat massa sommarplaner och är riktigt taggad för grebbestad nu :) nyss kollat klart bb och nu blir det sängen. Puss


turning page

Trött på min skola och alla otrevliga lärare. Tänker inte plugga en minut till idag! Fixar mig istället en smoothie och drömmer om att kunna gå i högklackat. Helt omöjligt för mig att gå i vanliga skor för att jag är så klumpig så tänk mig i högklackat. MEN om jag kunnat gå hade jag bott i dessa

*********************************************************************************
*********************************************************************************


15 april

Kom nästan nyss hem från hemma match mot Vänersborg. Blev vinst med 5-0 och jag gjorde mål. Känns riktigt skönt och känner mig förberedd för att starta serien i helgen! Delat pizza med mamma och nu tänkte jag sätta igång med plugget som jag sparat hela lovet, så typiskt mig.. Haft ett jätte mysigt lov med mina vänner och familj och det är jätte skönt att äntligen vara 18år.
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'

Nu ska jag göra klart engelskan och sen ska jag kolla på någon söt film som jag troligtvis kommer somna till. Puss!



Always remember that. No matter how useless you feel, you're someone's reason to smile.

drömt mardrömmar hela natten, så vill aldrig sova igen. ätit frukost och spelat super mario med emelie och strax ska hon på dop och jag ska hem och hoppas på att åka vidare till vänersborg med mamsen. blir troligtvis vin och räkor ikväll, så gött! och ganska taggad inför att möta vänersborg imorgon. får nog tvinga mig ut på en springtur ikväll också!  vi hörs sen

fredag den trettonde

har haft fullt upp hela veckan med barnpassning, körskola, shopping och mina söta vänner! idag har jag iallafall varit i stan med mina tvillingar och fick köpt mig ett par till jeansshort som jag längtar efter att använda sjukt mycket! ge mig sommar nu...
även slängt i lite blond färg på utväxten och kollat på greys. ska krypa ner i sängen nu och fortsätta med det. ha en bra helg, puss

måndagsbarn

Idag har jag varit på torp med jenny och alvin. Fick med mig två par converse, 1 linne, ringar och örhängen hem. Helt slut fast jag bara var där en kortis. Är verkligen inte redo för att skaffa barn!! Hade alvin två nätter förra veckan och haft han här två dygn nu och förstår hur lite tid dom har för sig själva. Men helt sjukt vad jag älskar honom och ska njuta av den sista natten och morgonen med honom på ett tag.

Förutom det har jag fått låna jennys mobil ett tag och världens gulle mamma beställde hem en iphone 4s till mig idag för att min blivit snodd. Tar dock 4-6 veckor innan jag får hem den, s j u k t ! Även pratat med pappa om bil en liten sväng idag. Hade verkligen inte suttit fel. Imorgon ska jag till vänersborg för att plugga teori med min syster och på kvällen är det träning. Men nu ska jag kolla film och äta muffins med mamma!

situationen är så sjuk


arg

Körde till Vänersborg och hämtade alvin idag som ska vara hos mig till torsdag. Efter det åkte jag vidare till Högsäter och spelade match mot Åsebro/Brålanda. Vinst med 2-0 och jag gjorde mål hihi. Min mobil blev också snodd precis som tio andra. Förstår mig inte på hur någon kan vara så tattig att dom går in i ett omklädningsrum. Inte ens någon stil som man kan skryta om! Går iallafall inte att nå mig på några dagar... Nu ska jag natta lillkillen, puss :)

________________________________________________________________________________________


18 :D

Haft en jätte bra helg med massa fina människor! Var ute och firade att jag fyllde år med jennifer och emelie h i uddevalla. Helt okej! På vägen hem var det världens jobbigaste människa som tjatade och han sa att hans pappa dött av kolestrol och grejer haha. Visade sig att hans pappa mår kanon och jag som tyckt så synd om killen...

Idag har jag firat min 18- års dag med min fina släkt. Fått sjukt mycket pengar och fina saker. Skriver mer imorgon! pusss




6 april

Åkte till Lidköping med emelie och bella igår. Träffade massa killar som vi festade med i grebbestad i somras. Var rolig förfest trots dryga brudar, tur det var så roliga killar iallafall! Senare kom jag in på Stadt och dansade och shottade för mycket. Det blev för mycket bella så var hemma ganska tidigt. Både Bella och Elias har legat framför toaletten idag stackarna haha. Nu är jag och firar påsk med sofia, alvin, andreas och mamma :) Kanske får främmande ikväll, ska bli intressant att se vad han har att säga! Ni får ha det bra :) Pussss!


4 april

Idag har jag varit på halkan! Var jätte roligt och jag var inte så nervös som jag trodde :) Suttit ihoppressad mellan två bredaxlade killar och längtat till min tur att köra. Körde med Peter hela dagen och som tur var så var killen lika cp som mig så vi fick en rolig dag! Är helt slut i huvudet nu och ska mysa med min syster. Hoppas på film och godis. Har världens bästa syster att tillägga ♥ Pussss!




LYCKLIG, GLAD, CP, SAGA

ÅH verkar som det blir fest i lidköping på torsdag, hemmafest på fredag och krogen på lördag :DDD Ska kännas att man fyller 18! Lyssnar på festmusik nu, drickan står några meter ifrån mig och är på riktigt bra humör. Grymt nervös inför halkan imorgon fast att det kommer gå jättebra och imorgon är en 6manna stuga bokad i tanumstrand. Låter som en riktigt fjortis, men är man van att festa mycket och sen varit hemma sen nyår så förstår ni!!! Nu ska jag krypa ner bredvid min sötnos :)Pirrar i hela kroppen, så glad idag och jätte bra dag wihohoho.  Godnatt!




'


3 april

Precis varit i stan med alvin. Han fick sig en mössa trots att han ville ha öronpuffar och skinnbasker, hemsk stil grabben haha. Köpte även kakor och jordgubbar så nu ska vi ut i solen och mysa! Ha en bra dag :)




TAGGAR INFÖR HELGEN


Världens bästa kille

Vaknade tidigt imorse och pluggade lite teori och åt massa frukt! Åkte till vänersborg och fixade två faser, bara två kvar! Känns riktigt bra att få det gjort :) Just nu är jag hos min syster och busar med min favoritkille! Imorgon ska jag till körskolan och ha körlektion och försöka fixa det sista. Och sedan blir det överby med alvin.



Har tråkigt

1. Hur gammal är du om fem år? 23 år
2. Vem var den sista du träffade? Mamma
3. Hur lång är du? 173cm :)
4. Vilken var den senaste film du sett? Kommer inte ihåg namnet
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? -
7. Var är dagens planer? Hämta lite mer glass, skicka lite mer sms och kolla tv
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på men oftast sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? 30min
11. Vilken ögonfärg har du? Blå grå kanske
12. När vaknade du idag? halv12
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? Sängen oftast
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan haha
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i Karlstad med en snygg man och två söta flickor
17. Vad skrämde dig som barn? Spöken
18. Vem fick dig att skratta senast? Jacob
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar och stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem
23. Hur många landskap har du bott i? Ett, tror jag.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Jepp
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
26. Är du social? Ja alltid när jag är bekväm eller full
27. Vilken är din favoritglass? Choklad och jordgubb
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? LEVA
29. Tycker du om Kinamat? Ja!
30. Tycker du om kaffe? Klarar inte ens lukten, fy
31. Vad dricker du till frukost? Te eller jos
32. Sover du på någon särskild sida? Höger
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa? Absolut!
35. Är du en beroendemänniska? JA
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Ja gud.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och “”tyska”
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och godis
42. Äger du dyra smycken? Nja
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Jordgubbar
45. Vem är den roligaste människan du känner? Haha.. Alla mina tjejer är roliga
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett på mitt knä. Som jag fick när jag skulle se hur länge jag kunde cykla med stängda ögon och höll på att bli överkörd av en buss. Japp korkad
47. Vad har du för ringsignal? Starships tror jag
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket? Jag vet inte. Gör jag säkert haha
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen
51. Kan du byta olja på bilen? Ja
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej men vänta en månad
53. Vilken var den senaste bok du läste? Kommer ikke ihåg
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Alltid
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm, p3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Teori till körkortet
59. När var du i kyrkan senast? Konfirmationen

MIN HELG

Haft en mysig helg med en av mina närmaste kompisar emelie. Vi har spelat super mario, kollat film, ätit gotta och haft det chill! Tog en promenad hem med emelie förut och sedan dess har jag pluggat och varit sur och grinig. Inte min dag alls. Kommer iallafall få hela mitt underhåll från och med maj, gott med mer pengar!, och mamma kommer fixa stuga till mig och brudarna på midsommar. Hon är så snäll ibland :) Även ätit massa jordgubbar i helgen, tack ica för det. Lite gladare nu och sitter och kollar på big brother.
___________________________________________________________________________________________

I morgon har jag körlektion och sedan till sofia, tisdag körlektion och vara barnvakt åt alvin, på onsdag halkan och på torsdag riskettan så kanske blir dålig uppdatering men då förstår ni varför! Ha det bra tills vi hörs igen, pusss :)


skin som den sol du är


RSS 2.0