promenad i vårsolen

Vaknade med huvudvärk, illamående och kramp i magen så stannade hemma. Klarade inte att gå upp ur sängen förrän halv3, värdelöst att vara tjej ibland! Glad att jag kom upp iallafall så jag hann äta "frukost" och sen gå ut och gå en timme. Tog först halsduk men direkt jag kom ut gick jag in och tog av mig den. Så skönt att ha converse, skinnjacka och solglasögon igen :) Men var faktiskt lite svettig när jag kom hem trots att jag hade så lite kläder. Mår som tur är mycket bättre nu så ska äta lite mat och sen ner och försöka spela match mot Brätte. Kom och kolla stora hallen 19:00, wish me luck


Sommar inspiration



flyger fritt

Alla säger hela tiden att jag har det så skönt som har rakt hår men nu ska ni får se vilket kaos jag lever med varje morgon! Idag har jag iallafall bara varit i skolan. Gick upp två timmar innan bussen gick så jag kunde göra mig iordning lugnt och sen äta frukost och kolla tv. Annars brukar jag springa upp 30min innan bussen går och snabbt göra mig iordning och sen springa efter bussen och knacka på rutan så han stannar.

Rätt skön dag trots att jag mår åt helvete. Vill också säga grattis till världens bästa syster som fyller 27 år idag. Älskar dig och hoppas du haft en jätte bra dag. Och som jag sa förut så är du inte gammal än för vi ska leva ihop tills du är 100 år och vara cpskadade enda tills dess. Puss på dig och ett stort grattis!!!

Lägger också ut kort på tre personer jag skulle kunna dö för. Och så snabbt som jag fyllt arton åker vi tre systrar och hoppas den fjärde följer med och tatuerar in ett hjärta som vi ritat ihop. Bäst är ni
( och jag vet att bildernas kvalité suger, men får förhoppningsvis en grym kamera när jag fyller år så stå ut )



plugg och fördomar

Tar en paus från pluggandet och gjort mig gröt och te. Redan gjort engelskan jag legat efter i och läst 100sidor i äckel engelska novellen. Har bara spanska, natur, matte och ekonomi kvar haha. Ni som inte valt vad ni ska gå än, GÅ INTE SAMHÄLL! Som tur är hann jag köpa mig redbull innan jag tjatade mig skjuts hem av högstadiets buss, lat! Tänka fixa klart mina läxor och sedan ta mig en kort löptur till sporthallen där mina tjejer tränar handboll ikväll och hälsa lite snabbt på dom för det känns för stressigt att träna tyvärr. Blir nog inte mycket gym denna veckan heller, men nästa vecka när jag ligger bra till igen ska jag köra minst 5dagar. Jennifer skrev också något om ökad energi och bra fettförbrännings tabletter, kanske värt att testa så jag blir lite piggare.

Och jag har kommit på hur fördomsfull jag är. Som bland det första jag sa till Jennifer när jag började hennes klass var : jag trodde du var tönt men det var du inte. Sen bjöd jag hem Emelie och ville visa henne att jag var bättre än henne så jag bad henne att sitta i soffan medan jag sjöng en Nanne Grönvall, eller vad hon heter, låt. Måste låtit fruktansvärt fint. Sen första dagen på gymnasiet tänkte jag vad är det här för jävla klass. Jag trodde Fredrik var halvt gay eftersom jag hörde honom gå runt och snacka med jennifer om att han måste skaffa killkompisar innan lägret, dömd på en sekund! Snackade inte med på honom på läääänge. Sen Matilda trodde jag bara ville höras och att hon kände alla. Sabina var en som visste allt om alla och när Bella väl började vår klass tyckte jag hon var en bitch/fjortis som bara ville ha uppmärksamhet och snackade inte med henne alls.

Sjukt hur fort man dömmer en människa. Bara när jag stiger på bussen tror jag mig veta om den är rik, snäll, bitchig, fjortis, bra i sport. Tur jag har lite vett i huvudet och ger dom en chans till iallafall. För dom jag nämnde över är mina bästavänner som jag inte skulle klara mig utan. Bäst är ni tjejer och freddis med! Nästa gång jag säger något som om någon får ni slå mig för det kan vara en framtida bästavän jag kallar äckligt luder utan att veta någonting om.. Idiot är jag ibland!




I helvetet

Sitter just nu i skolan och snackar skit med bellis. Lite skönt att vara tillbaka till verkligheten men har sjukt mycket att göra tills påsklovet.. Efter mindre än tre timmars sömn så ska det bli skönt att vara hemma halv3 och kanske hinner träna ikväll ändå om jag inte somnar i soffan! Här får ni två söta bilder på idioterna. Ha en bra dag, skriver mer när jag kommer hem :)


Skulle inte kunna leva en dag utan musik, här är några av goingarna just nu









TRÄNINGSVÄRK

Nyss kommit hem ifrån Vårgårda och en heldags fotbollspelande! Så himla roligt att ta på sig utefotbollsskorna igen, fast var dock på konstgräs. Men så skönt att vi har börjat spela ute redan. Längtar efter nästa träning och sjukt mycket efter att serierna ska börja. Att få fotbollsbränna på sommaren osv, kan fortsätta hela kvällen!

Vi åkte ut i kvarten efter två lika och två förluster. För att vara ett ihopsatt lag och vara helt osamspelade och tvinga folk att vara målvakt är jag riktigt nöjd! Nu är jag helt död i hela kroppen och träningsvärken sen igår kommer nog vara tredubblad när jag vaknar imorgon.. Glad om jag ens kommer upp ur sängen. Satt väckarklockan på 05:15 så dags att sova nu.

Hoppas alla haft ett lika bra lov som jag och ni som har lov denna veckan som kommer, snälla sov för mig med!

Starships - Nicki Minaj

Är nästan hellre hemma och kollar på gladiatorerna på lördagkvällarna än att gå ut och parta. Sånna jävla män, och kropparna ska vi inte snacka om. Tyckte Hero var så sjukt sexig tills jag fick reda på att han var 42år.. Men ett gott ragg för mamma iallafall haha :) Och såg ni killen idag som skämde ut varenda gladiator, kung! Dock inte snygg.

Som sagt så är lovet slut imorgon, ångest. Har så mycket att ta igen och så lite tid att göra det på. Får vara med på dom sista handbollsmatcherna sen måste jag fokusera på skolan!!!!! HEMSKT. Hatar att plugga och ångrat mig hundra gånger med mitt val. Inte alls kul att gå samhäll ekonomi. Jag vill gå hotell & restaurang ett år och få lära mig laga mat och vara bartender, stylist ett år och lära sig sminka, fixa hår you name it och varför inte idrott ett år. Åhhh så trött på mig själv. Men ska bita ihop och göra det bästa av saken och få så bra betyg att ögonen på Per hoppar in!

Och hur bra är inte låten Starships av Nicki Minaj? Längtar efter att bli full och dansa ihjäl mig till denna låten. För er som undrade alltså....              Men nu ska jag sova så jag orkar spela imorgon, nervös tjej!

Åkte till victor en sväng ändå men runt halv8 åkte dom vidare till uddevalla för att gå på krogen. Helt värdelöst att vara 17år!! Köpte istället chokladpudding och var ganska glad ändå :)   om mindre än en timme har jag samling för handbollsmatch men inte gått upp ur sängen än... Har ganska bråttom snart! Skriver mer senare, wish me luck :*


Snyggaste mannen i världen

Åkte till Victor en sväng igår ändå med Emelie och Jennifer. Var lite folk där som skulle vidare till krogen, helt värdelöst att vara 17år! Åkte hem redan vid halv8 och köpte chokladpudding istället, nästan lika bra! Imorse vaknade jag kl11 och var helt slut så fick tvinga mig upp eftersom det var samling vid kl12 till handbollsmatch. Blev förlust och jag blev bara förbannad! Klarar inte kaxiga spelare som gör fula saker hela tiden och frågar vad det är för fel på oss när vi rör dom.. Börja spela golf istället om ni inte klarar en smäll! Och nej jag är inte så emo som jag verkar, dålig förlorare bara haha!

Snart kommer iallafall mamma hem och ska göra tacogratäng till mig, gullemamma! Är väldigt taggad för fotbollscup på konstgräs i Vårgårda imorgon med gamla laget. Sista dagen på lovet och efter dagens förlust hade det varit jäääävligt skönt med att dra hem hela skiten :)

Hade varit underbart om min man Jesse William kunde komma hem och mysa lite med mig ikväll! Drömma kan jag iallafall :(


Håll huvudet högt

Varit hos Emelie och Jennifer i två dagar nu. I förrgår var jag och Jennifer på gymmet och körde magpass och Victor och Henke var också där. Så efteråt spelade vi lite fotboll i hallen, som alltid när vi har lov! Sen när vi kom hem åt vi mat och kollade film med gotta.

Igår var vi ute med deras nya häst Jesilah som var hur fin som helst! Skulle också vilja ha en häst hemma som jag kan gå ut och mysa med. Dock är jag fortfarande lite hästrädd och har inte något stall, så ska den stå i garaget då? Så lika bra jag inte har någon utan får komma hit och mysa istället haha.. Satt ifall på henne och det är första gången på några år eftersom jag varit livrädd förr så visst är jag duktig! Blev även 22minuter i solariet. Som jag kämpade för att ligga kvar, måste på riktigt ha adhd liknande för när jag blundat länge tyckte jag hade det gått 2minuter och jag var redan rastlös. Men skönt att bli lite brunare iallafall!

Just nu är Jennifer och Helena ute och rider och Emelie sover så jag ska sätta på Puss in boots, som jag somnade ifrån igår som jag alltid gör. Sen blir det nog till gymmet och ikväll ville Victor att jag skulle komma på förfest men med tanke på att jag har handbollsmatch imorgon och fotbollscup på söndag kanske det blir lugnt ändå!

Summer feelings

Skaffat mig en ny blogg för tionde gången, så får hoppas jag orkar hålla denna mer uppdaterad!
Har iallafall lov just nu, hur skönt? Bästa jag vet.. Idag har jag tagit det lugnt och fixat ett par shorts och satt på nitar och bakat en kaka som väntar på mig, duktig! Eftersom det inte hänt så mycket mer lägger jag ut några gamla sommarbilder istället så man får längta ännu mera, puss!










RSS 2.0