Nybyggarna

Grät nästan igenom hela programmet. När jag kollar på sådana program undrar jag varför jag spenderar så mycket pengar på saker jag egentligen inte behöver. Skulle vilja vara rik och hjälpa folk och få se hur mycket bättre dom mår av hjälpen dom får. Lite djupt snack, men kolla på programmet så kommer ni troligtvis känna samma som mig.

Dagens program handlade om en 20årig tjej som sålt sig själv för 200kr för att få lite knark. Hon var tvungen att slåss för att kunna "överleva" det hårda livet. Och jag klagar på att jag måste gå till och från bussen som tar max 15min. Skäms över mig själv


28 september

Varit på stan idag med mamma och fick endast med mig en dammplupp till min iPhone och en tröja. När jag kom hem stod redan min sötis och väntade på mig så vi kunde åka hem till han och mysa! Nu ligger jag hemma i soffan och längtar tills denna mysiga dag tar slut så jag slipper min jävla magvärk :(

Ps. Hatar skomodet nu. Hittar inga jävlar så får gå barfota i vinter eller lägga 5000 på ett par klumpiga primeboots. Livet suger halvt


27 september


Smygkik på skolfoto outfit


hittade jätte fina basics kläder idag! blev även subway och massa galenskaper med jonna! nu ska jag lägga mig i solariet och hoppas på lite färg så skolfotot blir ok :) och sen väntar min favoritmat hemma: mammas köttbullar, potatis och sås. GÖTT!


26 september

ligger i puttes säng och längtar tills han kommer hem. drömt en sjuk dröm där mina bästakompisar + han mobbade mig och tillslut körde över mig tills mitt huvud sprack. söta kompisar!
ska iallafall pussa lite på honom sen till torp med jonna och senare ikväll ska jag träffa jennifer! skön dag :)


sleep tight

Är nyduschad och nu ska jag krypa ner i sängen. Väckarklockan är ställd på kvart över fem, men men. Var ute på ett långt snack förut med min bästavän Jennifer! <3 ledsen då hon förhoppningsvis kommer missa både min student och bal när hon är i värmen och gosar. Får vara tillräckligt full så jag inte saknar henne helt enkelt. Allt för mig, godnatt!!


mitt liv sög imorse, förlåt för de

varit i skolan idag och endast haft onödiga lektioner.. buhu! men är iallafall ledig på onsdag och då ska jag åka till överby med jonnisen som fått körkort. duktiga kompisar jag har :)) och min fina jacka kom på posten idag. så dagen har väl varit okej ändå, ska sluta klaga!

och imorgon kommer min bästavän tillbaka till skolan och hälsar på oss, som jag saknat henne.


24 september

vaknat på helt fel sida idag och skulle behövt sova många timmar fler. gick upp imorse, la på lite smink, klädde av mig och gick och la mig igen. tycker synd om min pojke som fick dra upp mig idag. har solglasögon på bussen trots att solen inte ens är framme, högsta volym i lurarna så hela bussen får höra min musik. arg för att jag inte får ligga kvar i sängen och gosa men en sjunde del av mitt liv är måndagar så kanske dags att muntra upp mig?!?


Fashion


SKA jag ha i julklapp


22 september

Trotsade regnet och tog en promenad på 30min. Kom hem blöt och trött. Längtar tills mitt träningsförbud är borta så jag kan bli av med det hull jag fått sen jag fick pojkvän. Köper alltid mycket gotta och ligger gärna bort hela dagar i sängen. Hatar min kropp nu trots att jag bara gått upp något kilo. Åh måste sluta äta så äckligt och röra mig mer. Start on monday och då ska kilot bort dirr!!!


21 september

myst med min fina pojkvän idag, varit hos läkaren och fått lite tråkiga svar och sen har jag och mamma kollat film och ätit räkor med massa gott till!

inatt ska jag sova utan min pojkvän på hela veckan, värdelöst!


Snart ligger denna going i min brevlåda


19 september

Båda mina föräldrar mår bra så jag kan äntligen andas igen! Varit ett vrak hela morgonen. Tro mig. Putte kom iallafall igår och då gjorde vi hamburgare och myste. Skönt att vi båda var lediga idag så han fick ta hand om mig. Skrattat, gråtit och skrattat typ hela morgonen. Varit så nervös så mitt humör har varit upp och ner... Vi åkte till Uddevalla och lämnade in hans morfars bil och sedan var vi bara allmänt galna.

Nu ska jessica snart hämta mig som precis fått körkort :D så glad för hennes skull! Efter det kommer min baby hit och vi ska göra tacos :) Och imorgon kommer mamma hem så då får jag ta hand om henne!


No worries for the rest of your days

imorgon ligger pappa på operationsbordet och på onsdag ligger mamma där. hatar sånt här. hatar att vara orolig. hatar att tänka för mycket! nu vill jag ha hit min pojke så han kan lugna mig och sedan spola fram tiden tills onsdag kväll så jag vet att båda mina föräldrar mår bra. Åååh nu går en nervös, ledsen och orolig tjej och lägger sig


17 september


hakuna matata

ligger i sängen och försöker sova. behöver sova. men hatar att sova själv! nu i veckan ska mamma opereras och då kommer patrick flytta in hos mig medan hon är borta. ska bli så mysigt att få laga mat och pussa på honom utan att någon stör. önskar för min egen skull att det var tisdag idag men att det var år 2009 för mammas skull. nu ska jag kalla på John blund så jag slipper sova själv, natti ❤


16 september

haft en så mysig helg. i fredags gick jag ut på krogen tillsammans med jennifer, ralle, rabbe, victor och markus! hann bara höra en låt av panetoz men det räckte! sen kom bebis och hämta oss så har jag myst med honom resten av helgen. idag har jag pluggat och även hunnit prata lite med jennifer. nu ska jag och mamsen kolla film och sen sängen :)

sjukt att jag redan saknar min pojke fast jag bara varit ifrån han några timmar! :)


puss från mig och katten


13 september

sov hos bästa jonna igår och vi pluggade i ett par timmar och sedan åt vi gotta och kollade tv <3

åkte till vänersborg idag endast för att hålla tal om studieteknik, och nu är det skönt att det äntligen är över!:) åkte hem och smälte choklad och doppade massa frukt, hur gott?!?!? även träffat min sötnos och ska även sova där inatt (a) finns inget bättre!!!!!


go hard or go home

körde ett pass på gymmet idag med Jennifer. Först 15min på springbandet och sedan körde jag mage. Efter det åkte hon och rasmus och åt pizza medan jag körde 45min till på crosstrainern. slut i hela kroppen och har nu en väldigt hög vilopuls eftersom jag druckit för lite och så är min syresupptagningsförmåga nedsatt. kollade ett program med älskling du har blivit en tjockis medan jag körde crosstrainer, man blir så sjukt mycket mer motiverad till snygg kropp då!

ska strax åka och bädda ner mig bredvid patrick och imorgon ska jag på läkarbesök för just lungorna, sedan uf och sen åker jag med jonna hem så ska vi äta gotta och pluuuuugggga!!!


10 september

var inte hemma förrän kl6 igår och det kommer jag inte idag heller. jag åt lite, tog en dusch och stensomna.. kommer vara samma sak idag men ikväll ska jag försöka ta mig till gymmet med jennifer :) annars så väntar en ganska tråkig skoldag på mig. nu ska jag fortsätta drömma om min säng på bussen.


Det känns perfekt

Träffat min sötnos i tre månader idag, puss på dig!!!!!


bra skit


tja, jag är as kär


9 september

fick ett samtal av mormor imorse som hade gjort frukost till mig och som även höll på att baka. gulle dig :* så jag åkte dit och spenderade endel timmar där med släkten om onödigt snack. blir en resa tillsammans med dessa galningar nästa sommar, wihoo!! tog mig även en tur i skogen och plockade svamp haha. faktiskt väldigt skönt att lägga undan mobilen och gå helt tyst, sleten som attan och få tänka.

nu är jag nyduschad och ska strax äta min troligtvis sista pizza på ett tag med min bästa och sen även sova där. känner mig också taggad inför en ny vecka, men det är jag nog inte när klockan ringer imorgon dock haha... P&K


Före och efter


ska köra ikväll.. igen


Ken Ring - Själen av en vän


8 september

spenderade kvällen igår med min söta pojkvän! kan inte vara med på matchen eftersom jag fortfarande är förkyld sen sist match och på måndag vill jag dra i gång med hårdträning!


7 september

dagen har bestått av tre lektioner och sedan iväg med alvin och sofia till leklandet. vet inte vem som var tröttast efteråt, satsar på mig!! nu är jag iallafall hemma och har köpt mig chips, dipp, munkar med choklad på (a) och lite godis! blir fredagsmys och lugnt ikväll eftersom det är match imorgon! håll tummarna för oss :)


påväg till skolan


My mistakes, My lessons

helt sjukt vad blek jag blivit!!! så idag ska jag mysa med hjärtat och sen i solariet. är ledig idag också, så ni som är i skolan, lider med er!
nej men kanske ska gå ner och göra chokladpudding till frukost eller kanske börja bli nyttig igen... fast det börjar jag med någon annan dag /sovande tjej som skriver. blek också



'


31 augusti

är nog inte ensam om att älska fredagar! inatt sov jag bredvid putte men vaknade utan han. hatar hans praktik varje natt han måste lämna mig. hade en bra dag i skolan med endast tre lektioner och slutade kl12, fruktansvärt skönt och behövligt. tog mig en pizza med rasmus och putte när jag kom hem och nu ska jag sätta mig med plugg. lika skönt att få det gjort så slipper jag stressa när lärarna lägger alla prov samtidigt :)

imorgon har jag match och på söndag jobb så en lugn helg! det behöver jag


RSS 2.0