27 oktober

Vaknade i panik imorse då jag drömde att alla mina systrar drunknat. Har sånna sjuka drömmar just nu så får införskaffa mig en drömfångare. Och ett flertal gånger har jag drömt att jag ska få barn, men det kommer en KATT!? Helt sjukt. Skäms över mina egna drömmar.

Just nu är jag inne i en period där jag vill göra något helt oväntat. Typ färga håret mörkbrunt, ta en sista minuten osv. Är så trött på kalla Sverige och att det inte händer något. Och skulle jag göra något oväntat skulle de antagligen inte bli uppskattat. Är faktiskt riktigt trött på att vara blondin med, men vill vara det till våren så kanske onödigt att färga. Men tycker det är sååå mycket fräschare med en mörkt hår. Håller ni inte med?


25 oktober

Sista morgonen att gå upp innan lov, känns så himla bra! Är oerhört morgon trött och idag var nog värst. Hade tio minuter på mig från att gå upp ur sängen till att stå påklädd och klar för att gå till bussen. Usch!

Idag är det iallafall sista dagen innan höstlov, fast jag kommer få plugga hela lovet då jag har prov i nästan alla ämnen veckan efter.. Lite tråkigt liv känner jag att jag har nu haha. Vill egentligen ta på mig myskläder och krypa ner i sängen med min going och kolla soa resten av dagen. Ha en bra dag!


21 oktober

spenderat dagen med min pojkvän och efter det träffade jag jennifer och pratade en stund :) imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag ska till sjukhuset och kolla lungor och hjärta, nervöst. förhoppningsvis försvinner det äckliga träningsförbudet även då. fan vad skönt isåfall! ni som känner mig och vet hur mycket jag älskar att träna så känn med mig som inte rört mig på över en månad. usch

20 oktober

Dåligt uppdatering, jag vet! Igår hade jag kort dag i skolan, skönt! Mormor kom på en fika och efter det tog jag bilen till edyta. Vi pratade, kollade film, myste med hennes hundvalpar osv, mysigt. Längesen jag träffade henne.

Kom hem sent och åkte då hem och sov tillsammans med patrick. Imorse åkte vi och hans mamma till Grebbestad och sport shopen. Sjukt vad mycket fina saker det fanns!!!!! Åk dit! Jag fick endast med mig två somewear tröjor och ett par vit/rosa Nike skor eftersom jag ska till London om ett par månader :) nu är jag hemma och ska ta mig ett bad, blir lugnt ikväll :)


Saknar även mitt jobb lite


Saknar min vältränade kropp helt klart! Om en vecka så jävlar!


15 oktober

Morgontrött som alltid och fått tvinga ur mig ur sängen men nu har jag bara 9morgonar att gå upp till för skolan innan lov. Thumbs up! Gör mig iordning går ut i regnet och allt är en smörja i ansiktet så titta och njut idag. Nu ska jag äta kakor på bussen så jag klarar prov i matte c sen, gott jarå!


Måste tillägga

Att jag har det absolut inte ett dåligt förhållande, kompisar eller hemma. Har också drömmar om sånt som jag nyss skrev, men dom får vänta ett tag. Nu ska jag ut och resa, slösa pengar och vara galen medan jag bor hemma och faktiskt kan det. Det andra får jag tid för längre fram. SLUT


14 oktober

Känner att jag behöver skriva av mig och det jag skriver är inte riktat mot någon person.

Men jag är över 18år, bor hemma, går i skola, har pojkvän, får studiebidrag + underhåll. Jag trivs väldigt bra med det. Förstår inte varför alla har sån panik över att bli vuxna. Ska eget hus, killen man ska spendera hela livet med, ha jobb och samtidigt plugga ihjäl sig.

Förr var jag också jätte stressad över att flytta hemifrån så tidigt som möjligt, gött att slippa morsan tänkte jag. Skulle ha barn när jag var 17år för att barnet inte skulle få en gammal morsa. Killen jag skulle bli tillsammans med skulle vara den perfekta, som jag skulle förlova/gifta sig med, pappan till barnet.

Fattar inte vad jag tänkte, är så skönt att komma hem efter träningen och maten står på bordet och huset är städat. Mamma har koll så jag inte glömmer betala "räkningar" och sover jag för länge så tjatar hon på mig att komma upp så att jag inte blir sen till skolan/jobbet. Jag har alltid någon som bryr sig om mig.

Jag har haft flera förhållanden som jag trott att detta är perfekta killen och herregud vad blind man är. Man kör sitt race och glömmer bort sina kompisar första månaderna och sen när förhållandet börjar bli jobbigt så fjäskar man in sig hos kompisarna igen. Som alla säger kärleken kommer och går men kompisar består.

Det är nu vi är unga och det är nu vi kan dra ut och festa utan att bry oss. Skämma ut oss och skämta om det efter. Det är nu vi kan åka och ta en grogg bara för att vi känner för det. Det är nu vi slipper betala hyra, el och vad allt heter. Jag har inget barn att ta ansvar för. Det finns alltid mat i kylskåpet och finns det inte det jag vill ha så skickar jag ett sms så finns det där efter någon timme. Den enda jag behöver ta ansvar över är mig själv.

Vi lever i lyx och borde uppskatta att vi har det så bra som vi faktiskt har det. Vi blir bortskämda med saker vi inte ens tänker på. Tänk själv att gå till skolan/jobbet, komma hem sent, betala all bensin själv, laga all mat själv, behöva handla allt, går något sönder måste man själv fixa det, behöva städa själv. Kanske har man en pojkvän/flickvän man måste spendera tid på för att ha det bra. Och hur skönt är det inte att få skrika av sig på sina föräldrar för att dom exempelvis glömt köpa mjölk. Jag skulle iallafall aldrig kunna skrika på putte/vänner som jag skriker på mamma över en sån liten grej men skulle jag göra det på dom skulle dom tro att jag var psykiskt sjuk haha. Nej usch, jag älskar mitt liv hemma och ni som har det så bråttom med allt kanske tänker efter en gång till. Vi är bara unga en gång så låt oss leva livet nu för när ni sitter i hus, med ett barn som skriker och en gubbe/kärring som aldrig städar efter sig så kommer ni sakna detta..


Kallelse

Äntligen fått kallelse till sjukhuset för att kolla om jag ärvt mammas hjärtproblem. Ska bli skönt att förhoppningsvis bli av med träningsförbud. Kommer sitta med andningsmask och med massa sladdar till kroppen, kommer känna mig som en i biggest loser när dom kollar deras hjärta och andning haha!

SERIÖST kolla bilden, jag är för ung för detta haha


12 oktober

Vaknade upp hos min pojkvän imorse första gången på alldeles för många nätter. Han visste att jag önskat mig Britney spears parfym och så kommer han hem med 100ml av den goa. Så snäll. Vi har verkligen myst och det är så skönt att ha alla hemma. Har målat ljusstakar till uf företaget idag och även hunnit göra snickers. För tillfället ligger jag i mjukiskläder och väntar på att Malcolm i x-factor och jem ska gå vidare! Lugn och mysig helg :)


Mmmmm


Present från hjärtat


Acne killer

Största smärtan i mitt liv typ. Gjorde mycket ondare än att tatuera sig men nu är jag babylen i ansiktet ;) nu är det bara att vänta i två dagar på resultat :) är sååå lycklig över att min söta kille är hemma igen, dock brunare än mig första gången sen vi blev tillsammans FAN


I don't wanna miss you right now

Min bästaväns pappa dog igår så hela min kväll var förstörd. Grät så oerhört mycket och förstår inte varför världen ska vara så orättvis. Att min bästavän som förtjänar det bästa får vara med om något så hemskt och orättvist. Längtar tills jag får krama ihjäl henne.

Det är första personen i min "omgivning" som försvunnit och jag vet inte hur jag ska hantera det. Det enda jag förstått är att man ska vara rädd om allt man har och visa mer uppskattning. Jag älskar mina kompisar, min familj och har världens bästa pojkvän. Så glad för allt jag har! Kanske inte visar det tillräckligt, men ni är bäst hela bunten.

Ringde min mormor igår kväll och åkte med henne till stan idag för att hjälpa henne handla och i helgen ska vi troligtvis baka ihop. Och imorgon ska jag gosa ihjäl Putte så han förstår vad han betyder för mig. Btw så har vi träffats i 4 månader. Gulligt!

Och mina vänner ska jag lägga så mycket tid som jag bara kan på. Nu ska jag återgå till juridik plugg för imorgon är det prov :( håll tummarna för mig


Man ska aldrig säga att man är lycklig


9 oktober

Haft en förbannat bra dag! MVG på religonskunskaps provet, göttttt! Stolt över mig själv. Även bestämt mig för vilken studentklänning jag ska ha och studentresa bokad! Blir NAPA med halva skolan 27maj, taggad redan nu!:D dock har planerna ändrats tjugo ggr vika jag ska åka med och tråkigt på ett sätt att inte åka med mina Färgelanda tjejer :( men imorgon betalar jag resan och vet att jag kommer få grymt kul med klassen med!

Och om två dagar kommer BABY HEM <3

Ska strax iväg och träffa jessica och sen tillbaka till juridik böckerna


No pain, no gain

Det sämsta med att vara sjuk är att man ligger kvar i sängen alldeles för många timmar. Idag klarade jag inte av att gå ur sängen förrän halv12 och nu ligger jag här klarvaken och ska upp senast halv6 så jag hinner med bussen.

Var hos Jennifer en stund idag och vi bestämde var vi skulle vara på halloween. Har en perfekt lady gaga klänning hemma och känner inte för att lägga massa pengar så imorgon ska jag beställa hem peruk och sen har jag min outfit. Ses på mortens 31oktober alla studenter 2013 woop woop :D

Senare träffade jag Jessica och tog en lång pratstund och sen solade jag lite. Ska även tvinga in mig i solariet imorgon eftersom Putte kommer hem på torsdag, säkert brun som f a n ! Och jag vill inte se ut som ett lik bredvid honom.. Ska iallafall göra ett hundrade försök med att sova nu, puss


8 oktober

Önskar att jag kunde vaknat pigg och glad men mitt huvud dödar mig ännu mera idag. Endast lyckats ta mig bort till toan och sen lagt mig i sängen igen. Ska göra ett nytt försök att ta mig ner till soffan sen så jag kan sätta på en mysig film och dricka varm oboy (a)

Senare ska jag träffa jessica en snabbis och sen jennfer. Om mitt huvud tillåter såklart. Ha en bra dag :)


❤❤❤


7 oktober

Ont i huvudet och magen. Trött och känns som jag går i sjuan igen. Saknar min pojkvän. Lika bra jag lägger mig så jag kan vakna glad istället hihi. Puss


Lever för att äta


Tacomys


Godmorgon

Lyxar till morgonen lite med kesella hallon med solrosfrön, clementiner, nybakta scones, järn och c-vitamin brus och te :) försöker lindra min äckliga mensvärk lite då jag känner mig som en femåring när jag mår såhär. Ikväll blir det tacomys med mina bästa hos jessie :) ha en bra dag!


Godnatt

Kört folk ifrån bäckefors till harrys och nu ligger jag i sängen och äter choklad. börjar redan sakna min fina pojkvän :( låt denna vecka gå S N A B B T !


5 oktober

Haft en kanon dag! Tog bilen till skolan så fick sova ut, så skönt! Hade en kort dag så slutade kl12 och efter det åkte jag till vargön och hämtade Alvin och Sofia. Vi åkte till överby och åt dagens lunch och tog en fika :) köpte också med mig tre par skor hem, gött! Ikväll blir det troligtvis lugnt och kanske kommer vara chaufför. Lugn dag JA


Träningsångest

Förra hösten handlade mitt liv om träning. Tränade cirka 14ggr i veckan utan att överdriva. Det var gym varje dag + handboll och fotboll. Saknar min motivation som sakta börjar komma tillbaka. Har ångest över mitt träningsförbud och imorgon ringer jag näl för att allvarligt be dom om tillåtelse att få träna skiten ur mig.

Längtar efter känslan när man är helt slut i varje muskel i hela kroppen. Hur gött det var att öka vikterna och när man klarade att springa längre och känna hur mycket bättre man faktiskt blir. Och alla resultat.

Känner mig som en 80åring i kroppen idag, känns som att röven hänger ner till knävecken typ haha. Direkt jag får lov att träna igen är det mig ni kommer se på gymmet varje dag. Håll alla era tummar för att jag får börja träna nästa vecka igen så kommer jag börja skriva träningstips med mera.

Slut tjatat, sov gott! Puss


Acne killer

Fick hem fem ansiktsmasker som ska tabort alla pormaskar och finnar första gången man använder den. Ska provas tillsammans med putte så snabbt han kommer hem. Lagt mycket pengar på det så håller tummarna att det funkar :)


4 september

Sovit jätte dåligt inatt eftersom patrick åkte till turkiet och jag låg halvvaken och väntade på hans hejdå. Kul för han att få bli brun, dricka hur mycket han vill och slippa regnet. Så borde vara glad för han men är avis faktiskt haha.

Fick även två köpare igår och det blev två byråar som vi ska försöka fixa till och en tavla. Så kunde inte sova för det heller då jag var så glad över beställningarna. Försov mig imorse tyvärr så får gå upp och göra en go frukost och sen träffa emelie. Ha en bra bullens dag sötisar!


Shabby Chic UF

Har startat ett UF företag i skolan tillsammans med tre andra tjejer på min skola. Vi kommer sälja ljusstakar, tallrikar, tavlor och så vidare. Massor utav inredning helt enkelt som vi ändrat om till shabby chic stil. Det är mycket vitt, rosa och brunt. Helt underbart och vill fylla hela mitt framtida hus med denna stil. Vi kommer också trycka på glas och tygtavlor så om ni har ett väldigt fint fotografi som ni vill ha på tavla eller på glas så hör av er!

Vi har en grupp på Facebook som heter shabby chic UF där vi kommer lägga ut våra varor som vi kommer sälja så snabbt dom blir klara. Har ni frågor, Skriv här eller på vår mail [email protected] :)


och bilden nedan är dagens pyssel!


RSS 2.0