1 december

Hej! Igår, fredag, gjorde jag inte speciellt mycket. Tog bilen tidigt till skolan och möts av snökaos i vänersborg. Får ligga på max tvåa-trea för att ens kunna ta mig framåt. Skulle över en stor bro precis innan vänersborg och där var det varken plogat eller saltat så bilen bara gled trots att jag låg mellan ettan och tvåan. Bland den värsta känslan jag någonsin haft!

Åker efter en kort skoldag och hämtar mitt systerbarn så var med honom hela dagen. Åkte även en sväng till patrick och spelade tv-spel. Gick hem och myste och jag somnade kl7 när jag skulle lägga alvin haha. Nu är klockan tolv och jag är jätte pigg för att jag somnade förut, inte lätt mitt liv. Idag/imorgon blir det thaimat, tomteparaden och mys! Helt sjukt att det redan är december också. Ska bli så mysigt att köpa julklappar och åka pulka, dricka varm oboy efter och julpynta. Är som fem år igen när granen och allt ska fram haha :) ha en bra dag!


Confused

Är så osäker på vad jag vill göra med min framtid. När jag gick i nian visste jag exakt vad jag ville göra. Jag ville få tre roliga år på ekonomin linjen i vänersborg och gå ut med bra betyg och sen läsa högskola i Karlstad fyra år. Men direkt jag började läsa ekonomi kurser så blev jag så oerhört uttråkad. Det är inte alls min grej och nu känns det som att jag snart lagt tre år på att gå och tänka om jag verkligen vill bli ekonom och ifall det är lärarna som gjort ämnet tråkigt. Och Karlstad känns väldigt långt bort nu.

När jag tar studenten till våren vet jag inte om jag ska gå högskola eller jobba. Plugga/jobba med ekonomi eller börja med något helt nytt? Bo hemma eller flytta? Står på en punkt där jag är oerhört orolig om vad mina val kommer ge för konsekvenser.

Vill jag läsa högskola fyra år till? Jag är alltså 23ÅR när jag är klar... Det känns väldigt långt kvar och jag som är så skoltrött. Det är därför jag också känner mig så omotiverad till att plugga då jag inte har något att kämpa för. VARFÖR ska man plugga så mycket?:( vill bara vara klar nu!!!!!!!


29 november

Godmorgon! Sov hos Patrick inatt och vi båda försov oss, jag är för skoltrött :( han åkte iallafall till skolan och jag ligger själv i hans säng med en stor katt över mig. Ska strax gå hem och göra mig en stor frukost, plugga lite och sen åka ner till gymmet. Ska satsa på att bli av med underhudsfettet idag så kör joggning 30min och sen mage. Ikväll är det fotbollsträning igen, roligt! :D

Vi hörs sen, puss!


Första gången i mitt liv jag längtar efter jul


27 november

Hej!:) Har ännu en dag när jag är riktigt trött efter skolan. Är inte riktigt gjord för att gå upp halv7 och vara hemma kl18.. Funderar fortfarande på om jag ska tvinga mig till gymmet, hade varit skönt med ett mag och rumppass men vi får se.

Även klickat hem D-vitamin kapslar och gojibär :)

Vitamin D är ett särskilt viktigt vitamin under den mörka årstiden. D-vitamin bidrar till att bibehålla en normal funktion i tänder, skelett och muskulatur och en normal funktion av immunsystemet.

Gojibär innehåller 500 gånger mer C-vitamin än apelsiner, tre gånger mer järn än spenat och fyra gånger mer oxidanter än körsbär. Gojibäret är unikt eftersom det bland annat innehåller 18 olika aminosyror, varav sju av åtta är bland de livsnödvändiga.

Dessutom är gojibäret fullproppat med viktiga mineraler såsom järn, kalcium, zink, selen, samt hela 21 spårämnen. Antioxidanterna i gojibär är många med en mycket hög ORAC-poäng. Många studier visar att mat med hög ORAC-poäng har många positiva hälsoeffekter, bland annat när det gäller att motverka sjukdomar och motverka åldrande. Antioxidanterna i gojibär motverkar den skadliga inverkan som de fria radikalerna har på våra celler.


Dreams don't work unless you do

Var helt slut idag när jag kom hem från skolan. Tog mig ett bad och åt i badkaret haha. Blir så rastlös så snabbt så måste äts så jag inte blir uttråkad så där äter jag 80% av min lunch.

La mig 100% omotiverad i soffan och kollade på tv och kollade samtidigt på instagram. Det finns verkligen sjukt duktiga människor vad gäller kost och träning. Blev tillräckligt motiverad så drog till gymmet och gick power walk i högsta uppförsbacken i en timme. Fan vad bra jag känner mig! Ont i vader, rygg, rumpa, mage och lår men vill man vara fin ;) nu är jag hos min goa pojkvän och ska sova här inatt. Sov så gott, det kommer iallafall jag göra :)


Inspiration för mig


Word

When you are in love, the world seems like a great place to live in. Love has that effect on everyone. Life seems worthy of living and fate seems more giving. Being in love is therefore one of the most enriching and precious experiences of one's life.


26 november

Godmorgon! Var jätte skönt att träna på riktigt igår. Jag känner både teknikmässigt och kondition så har jag endel att träna på inför cuperna i vinter. Vaknade upp med träningsvärk och jag älskar det! Då vet man att man tagit i tillräckligt och jag brukar bli besviken när jag inte får det haha.

Nu är jag påväg till skolan och bjussar på ett par trötta busskort. Ha en bra dag! :)


Hemmafru

Lagat köttbullar första gången i mitt liv med potatismos och sås. Yes, kommer allt bli en bra hemmafru av mig tillslut. Ska bli som Maria montazami!! Nu börjar jag tagga lite inför första fotbollsträningen sen i våras. Håller tummarna för att hjärtat är lugnt efter träningen och att jag slipper ligga under en spyhink haha. Hemskt


25 november

God morgon! Vaknade idag upp med världens träningsvärk i både vader och axlar. Hjälpte min syster igår att flytta ifrån vänersborg till nossebro och eftersom hon bodde på andra våningen har jag gått i den trappan ett hundratals gånger.

Fick riktig flyttlängtan medan jag hjälpte henne. Vet redan exakt hur min lägenhet ska se ut. Men just nu köper jag in saker till min lägenhet och har i ett rum hos mamma så jag får alla fina saker jag vill och slipper köpa saker jag vill ha för stunden. Vad avundsjuk jag är på alla som har en fin lägenhet, har fast jobb osv. Ha en bra dag iallafall!


23 november

Hej! Var fel av mig att skriva av mig lite för mycket igår men hoppas ingen tog illa upp. Behövde verkligen gråta av mig och idag känns allting mycket bättre. Vaknade bredvid Putte och låg kvar och myste en halvtimme, åkte till skolan och fick gjort nationella och träffade min syster. Var också på vårdcentralen så dom fick ta massa prover på mig och är det vad dom tror att det är så är det faktiskt inte konstigt att jag är ledsen, trött och stressad hela tiden.

Efter det åkte jag till Jessica och tagit det lugnt och pratade. Vi tog allt en sväng med bilen och sladdade lite också så haft en riktigt rolig dag. Hoppas på att inte sova själv inatt och imorgon ska jag hjälpa min syster att flytta. Puss :)


Sömnlösa nätter

De senaste två veckorna har jag inte kunnat sova och det beror antagligen på all stress och allt negativt runt mig hela tiden.

Det är 204 dagar idag kvar till studenten och jag känner sån press och stress dygnet runt. Att jag har prov eller någon uppgift jag behöver fixa varje dag. Vill kunna gå hem, lägga mig i sängen och kolla film och äta chokladpudding hela dagarna utan att bry mig. Om hur min kropp ser ut, att jag måste göra en läxa/prov/inlämning, att jag måste ställa upp för familj/kompis/pojkvän och att jag måste träna.

Älskar att spela fotboll inomhus men vet inte hur jag ska få tid och ork till det när jag vissa dagar åker kvart i sju till skolan och inte är hemma förrän kl6. Och då måste jag plugga... Känner mig hemsk när jag måste säga nej till pojkvän och kompis för att jag har så mycket att göra. Hinner inte med allt. Och vart jag än går in på bloggar och instagram så ser jag vältränade kroppar, en smoothie, ägg och hur mycket dom tränat och jag vill fan inte vara sämre.

Är så arg och irriterad på ALLT hela tiden. När jag vaknar 10min försent exempelvis så skiter jag i hela dagen för blir så stressad av det lilla.

Vill kunna vara nöjd med min kropp, och det borde jag vara, men när jag ser hur duktiga alla är hela tiden så känner jag mig så fet och dålig. Och när folk får bra betyg blir jag stressad för att jag med vill ha det. Längtar efter lite lugn i mitt liv.

Ett par dagar nu ska jag bara vara med mig själv och min familj, utom i skolan. Plugga, träna och göra saker så jag slipper känna mig stressad. Dock kommer jag sakna både kompisar och Putte men paniken jag vaknar med varje natt gör att jag måste börja tänka på mig själv. Och i min närhet vill jag bara höra positivt av för spyr på allt dåligt snart. Allt från mig


22 november

Hej! Sitter i skolan och har just nu internationell ekonomi. Brainkiller! Längtar hem till min goa killes säng och äta pop corn. Idag vill jag vara onyttig och slapp men blir förhoppningsvis träning ikväll, 20-22 zZZzZ med detta sagt så fattar ni hur trött jag är. Hejdå


Dagsform


21 november

Hej på er! Ligger kvar i sängen även idag men det beror på att jag inte kunnat sova inatt. Vaknar hela tiden och somnar om. Väldigt ofta vaknar jag av att jag fått armen under kudden så den somnat och jag inte har någon känsel kvar i den haha. Ett tiotal gånger per natt, sjukt. Blivit alldeles för bortskämd med att sova med min pojkvän också. Får bli ändring på detta för måste orka mig upp till skolan!!

Mina planer för dagen är äta stor frukost, plugga mycket eftersom jag var korkad nog att inte gå upp imorse, gymma mage, biceps och kondition och ikväll är det bonde söker fru final. Puss :)


Höst mys

Kört ett benpass på gymmet idag. Först 30minuter i uppförsbacke i bra tempo och sen flera olika övningar på maskiner och avslutade med 10min crosstrainer. När jag kom hem tog jag mig ett bad och nu ligger jag i min one piece och kollar på tv. Puss :)


Breakfast

Börjat känna mig lite förkyld så gjorde mig en riktigt energi och vitamin bomb.

Smoothie:
Ett halvt äpple
2tsk kanel
2dl vaniljyoughurt
Hallon
Jordgubbar
Och toppade med solrosfrön, hallon och russin :)


20 november

Hej! Jag ligger fortfarande i sängen och klockan är halv12. Har öppet hus idag på skolan så jag har ledigt eftersom jag varit hemma efter klockan tio ikväll om jag varit med på den.

Idag ska jag först ta mig ur sängen, åka till jennifer en snabbis, gymma och antingen promenad eller spinningpass ikväll beroende på vädret. Nu ska jag hämta bilen på mammas jobb och äta en stor frukost! Puss :)


17 november

Tagit bort min facebook, funderat även på instagram och bloggen kommer jag fortsätta låta vara ett tag. Känner för att vara ensam och inte ha krav på att uppdatera osv. Vi hörs!


4 november

Sitter och kollar på resa till Tunisien med släkten! Ååh vilka drömställen vi hittat. Bara att hålla tummarna för att dom beställer nu!


3 november

Haft en jobbig och stressande natt/morgon så nu är det riktigt skönt att åka till mina systrar. Har sjuk träningsvärk sedan ben & rump passet igår, gött!

Håller på att göra om hemma och då hittade jag en gammal dagbok med strömmande texter i. Det står om när jag är 13-14 år och väger 45kg och vill gå ner 10kg till. Att jag inte vill ha anorexia men ser ingen annan utväg. Skrämmer mig att jag mådde så dåligt över min kropp när jag var så oerhört liten. Dock sitter detta kvar lite och jag kan äcklas av min kropp när jag ätit något onyttigt. Så nu ska jag träna NORMALT mycket och inte 14ggr i veckan som förra året. Ska tillåta mig att äta onyttigt ibland. Är bara 18 år och det är nu jag kan äta utan att gå upp i vikt.

Var nöjda med era kroppar för det är den enda ni har. Men sköt om den


Dagliga träningsövningar ni kan göra hemma

1. Denna övning tränar rumpan:ligg ner på rygg med knäna uppåt och fötterna i backen. Håll händerna bredvid era höfter ungefär. Lyft rumpan mot taket och spänn den. Ta ner kroppen mot marken igen och gör detta 25ggr. Vila en minut och upprepa

2. Denna övning tränar rumpan: ligg på mage med händerna liggandes utsträckta framför dig. Lyft benen, båda två, mot taket och spänn rumpan och sedan nästan ner i backen igen. Upprepa 15ggr. Vila en minut och upprepa.

3. Denna övning tränar rumpan: ligg på magen med händerna liggandes utsträckta framför dig. Ha benen sträcka i luften några centimeter över marken och pendla ett ben i taget mot tagen. Höger, vänster, höger osv. Gör detta 15ggr och vila sedan 1min. Upprepa

4. Denna övning tränar rumpan: ligg på magen med händerna liggandes framför dig. Ha knäna i backen och fötterna ihop, som ett v ungefär. Lyft underkroppen mot taket. Sedan ner mot backen. Gör 15ggr och sedan upprepa

5. Denna övning tränar magen: plankan. Ha armarna under dig, kroppen rakt, du står på tårna och har magen mot kroppen. Kör 45sek och sedan vila 1min och sedan upprepa.

6. Denna övning tränar magen: stå på handflatorna och tårna. Ha ett föremål framför dig och så tar du höger hand på föremålet, sedan vänster osv. Kroppen behöver inte vara rak som på plankan, utan rumpan ska vara uppåt. Slå 30ggr på föremålet och vila sedan 1min och upprepa.

Dessa övningar gör jag varje dag när jag tränar och det ger en fast och bra kropp. Testa och se hur lätt det är. Och det går att göra hemma. Har ni en smartphone/iPhone så ladda ner daily workout, där finns fler tips! Kram


2 november

Inte orkat uppdatera det senaste men drar snart igång! Har de senaste dagarna firat halloween, haft på en hjärtmaskin på 24 timmar, börjat träna igen(wiho), varit med min pojkvän, bakat med Jennifer och umgåtts med jessie.

Idag var jag på sjukhuset och lämnade tillbaka maskinen och efter det åt jag och Patrick på thai restaurang och myste. Efter det har jag kört ett hemskt ben och rump pass. Helt slut körd och benen skakar. Lägger upp övningar ni kan göra hemma sen och nu ska jag göra hallonsmoothie :)


RSS 2.0