tråkigt liv

Inte orkat skriva på hela veckan, dåligt av mig! Har iallafall solat, gymmat, spelat fotboll, tagit årets första dopp och efter det varit sjuk haha! Har sovit hos emelie inatt och vi har spelat super mario och kollat film. Hostat hela natten och hållt stackarn vaken säkert. Idag ska jag plugga sönder teori eftersom jag har halkan på onsdag och fyller om 8 dagar. Har inte hänt något mer intressant så skriver mer sen!

De enda 3 killarna som är bra nog nu

Trött på att bli ledsen och sårad nu! Lägger min tid på mina brudar, fotbollen och körkortet istället. Killar kan suga pung!!

Lägger ut bilder från helgen sedan :)



Timbuktu - Flickan och kråkan

Haft en mysig helg som alltid! I fredags var jag med emelie och jennifer och sedan åkte jag och emelie vidare till jessica. Köpte massa godis, kollade på en sjukt bra film, feldon, färgade jessicas hår och snackade skit. Sen följde jag med emelie hem och sov även där :) Igår låg vi och solade någon timme och sen åkte jag på match. Blev vinst med 3-1, gott! Åkte sedan hem till emelie och sov där. Idag har jag övningskört, ätit våfflor med släkten och gymmat. Bjuder på bilder från gamla fyllor eftersom jag är så torr och inte festar just nu!











´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
du existerar överallt i min fantasi

Turn up the music

Lite dålig uppdatering men är för lat för att sätta igång datorn!
_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________
*****************************************************************************************

Igår vaknade jag upp hos bella och vi satte oss ute och solade. 18 grader i skuggan, sinnes så skönt! Vi åkte och tog en glass med Sofia och sen åkte dom iväg och red och jag åkte hem. Var på arbetsintervju på ragneruds camping och fick jobbet :) Kommer ha hand om kiosken, städning och även servering när det behövs! Kommer förhoppningsvis få jobba lite innan sommaren så snabbt restaurangen öppnat i serveringen, så skönt med pengar!

Efter det fikade jag med mamma och sedan en pratstund med mina tvillingar. Hann även med fotbollsträning! Mår skit av mina ppiller så stannade hemma idag, fredag, och städade hela huset. Mår illa och har huvudvärk jämt, dumma piller.

Just nu fixar jag ny skiva till bilen och sen ska jag hälsa på jennfier. Får se vart kvällen slutar. Pussss!

lite ny skön musik











hos bellis

ledig från skolan idag :D vaknade inte förrän kl12 och åkte senare till Bella. varit och raggat i bengan eftersom bästa tjejen klarat körkort :) är på gymmet nu och sen blir det big brother och gotta vid tvn!
pusss!


skol uppdatering

spenderade dagen med edyta. vi tog en snabb sväng till torp och jag fick köpt mig ett perfekt linne att ha till stranden i sommar! vi köpte också chips och dipp och kollade alla big brother avsnitt vi missat.

vaknade innan klockan ringde imorse, första gången i mitt liv haha. är jätte förkyld så hoppas det går över till ikväll för vill träna!!! ha en bra dag :)


'

Vaknade snorig och ögonen rinner. Hatar måndagar! Vill krypa ner i sängen igen, så tur att vi slutar halv2 idag. Har massa plugg denna veckan men det låtsas jag inte om.. Snart till cafet och köpa varm choklad iallafall :D


En person jag skulle dö för

Dagen har bestått av förlust i match, ett mål gjort av mig, GÖTT, teoribok och snart kommer mamma hem med min efterlängtade pizza. Imorgon ska jag träffa Edyta och vi ska till torp så jag får köpa mig ännu mer snygga sommarkläder! Ska också pussa på hennes familj såklart!

Om en minut tar allting slut


With or without you

Hej!
________________________________________________________________________________

Nyvaken och ensam hemma. Ska orka mig upp ur soffan för att baka nu! Tjejerna är på fest, mamma är på bio och dom andra jobbar eller bor för långt bort. Riktig forever alone idag.. Bränt mig på näsan och rumpan, men gött att få lite färg. Varit jätte skönt med myshelger det senaste men nästa helg känner jag för att gå hälsa på tequilan!

jag är lycklig med dig


give me

Nyss haft Isabella här som mätt lite hur mina shorts ska vara. Längtar otroligt mycket tills jag kan använda dom och tusen tack som hjälper mig att fixa dom! Ska strax försöka få med mamma på en promenad till solariet och få njuta 24min idag med. Eftersom solen inte vill komma än så får jag låtsas lite hihi.

Senare ska jag träffa Jenny en sväng, längesen nu!!!, och ikväll vill jag baka bullar och kolla gladiatorerna. Ä L S K A R H E L G ! Är ganska taggad inför matchen imorgon också :)
___________________________________________________________________________________________


DAGENS LÅT

Vaknade upp i Bengtsfors och orkade inte åka till skolan som varje fredag.. Så dålig på att komma upp ur sängen! Åkte hem vid halv1 och åkte till gymmet med tvillingarna och solade 24min, underbart!!! Dock bränt mig på rumpan nu hehehe.. Ikväll blir det tacomys med emelie, jennifer och jessica och massa gotta hoppas jag. Imorgon blir det lugnt skulle jag tro och på söndag ska jag spela match mot herrstad. Ska bli så skönt :)

15 mars

Haft en jätte bra vecka med lite skola, mycket mindre pengar på kontot, fotboll och mys! Är i Bengtsfors just nu och har varit där sen igår ikväll. Är ledig idag så passade på att sova enda tills halv1 då jag blev väckt av jocke och simon som ville ha pannkakor.. Jag är helt värdelös på det så dom får nöja sig med brända, söndriga. Helt rätt när dom väcker mig så tidigt när jag är ledig haha! Dom har iallafall åkt igen och jag ska ta mig en lång dusch och sen lägga mig i sängen och äta jordgubbar och ladda ner lite bra filmer.

Ha en bra dag! pusss

13 mars

har bara en lektion idag, värdelösa ekonomi! körlektion inställd så hade gärna legat i sängen fortfarande istället.. blir en sväng till överby iallafall :) två trötta tjejer:


HI it's a short, simple word. but it's how love starts


Just move on and do the show

Skönaste gym passet på länge! Körde biceps och mage riktigt ordentligt, rumpa och kondition hann vi också med. Kommer kännas ordentligt imorgon, men ack så gött. Börjar inte förrän kl12 imorgon så ska gå upp vid halv8 och sola en halvtimme innan jag åker till skolan eftersom det inte orkades med idag. När jag kom hem hade världens bästa mamma lagat klyftpotatis, fisk, beasås och grekisk sallad. U N D E R B A R T !  Fick också ett roligt sms om att jag ska på arbetsintervju på ragnerudscamping och hon skulle ringa mig imorgon. Känns riktigt skönt. Bra dag helt enkelt! Nu ska jag dricka te och läsa lite i teoriboken innan big brother börjar, pusss!
_______________________________________________________________________________________




Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt. För om jag tar i för lite har jag förlorat allt i morgon bitti.

Sovit ytterst lite inatt men tvingade mig till skolan ändå. Fick underbara nyheter om veckans schema :D slutar tidigt eller börjar sent varje dag, borde vara så varje vecka! Just nu är jag hos jennifer och ska snart iväg och gymma. Ska köra biceps, mage och 5km på löpbandet, så skönt. Imorgon har jag körlektion och fotboll, onsdag troligtvis till bengan med bella och på torsdag blir det shopping med mamma och alvin och sedan till bengtsfors för att sova där. Jag kommer iallafall ha en bra vecka, hoppas ni också får det!

torp



+ linne, jeans och småsmycken. Så underbart att köpa sommarkläder redan, ååååh som jag längtar!! :)

du är fin som du är

Var på match igår och det blev en förlust med 2-1. Fixade iallafall ett mål till vårat lag och jämfört med förra året då vi förlorade med 4/5-0 mot detta laget så känns det riktigt bra! :) När jag kom hem var foten dubbelt så stor så blev en sväng till bäckefors sjukhus och hade skadat senfästet i foten så ska till en fotortoped, tror jag, och fixa ett bra fotskydd så jag kan fortsätta spela!

Så fick se melodifestivalen på akuten och ingen som missat att loreen vann? Helt okej låt faktiskt. Nu ska jag se om det går att övningsköra, för ska till torp och handla lite smycken och nitar! Och tack Jennifer, http://jenniferhelenasjogren.blogg.se/, för headern! :) Skriver mer när jag kommer hem, pusssss!


REMEMBER to feel lucky

Blev ändrade planer igår eftersom alvin bara fick högre feber stackarn så jag åkte till bengtsfors istället. Spenderade även natten där, mysigt! Imorse ville jag verkligen inte lämna sängen så stannade kvar där och myste tills nästa buss gick hem. Nu är jag iallafall hemma och ska laga mat. Senare blir det gymmet, solariet och tacokväll med jennifer! Braaaa dag!!

Imorgon ska jag till isabella och lämna två par byxor som hon ska fixa till slitna jeansshorts. Gina tricot kommer få in shorts to die for men hela sverige kommer gå runt i likadana så får mig två par unika som jag även ska sätta massa nitar på. Halv2 ska jag på match och sedan får vi se vart kvällen slutar. Vi hörs snart igen, talas!



before i die


<3

Är i skolan och nyss gjort naturprov och om 10minuter ska jag göra ekonomiprov och även matteprov om jag hinner. Inte så underbar dag! Senare ska jag iallafall åka och hämta min favoritkille alvin som är sjuk så blir nog filmmys i soffan hela dagen.


minnen



söndagsmys

Hej!
Söndagar är nog den tråkigaste och mysigaste dagen på hela veckan. Har städat mitt rum, bakat muffins och pluggat körkortsteori. Kom på idag att på torsdag är det bara en månad kvar tills jag fyller 18! :D Då ska jag göra det mesta jag längtat efter, köra bil, pierca mig, tatuera mig och gå på krogen! Få lite frihet och slippa fråga mamma om hjälp, sluta be henne ringa om jag är sjuk/ skriva på lappar i skolan. Barnslig jag är men jag har längtat såååå länge på den dagen så nu det sista vill jag hitta på så mycket bus innan det är okej.

Känner mig fortfarande ganska seg så får se om jag orkar åka ner till skolan för en onödig skoldag... Har prov som jag kan göra på torsdag, ska berätta vad jag har valt för ämne i naturen som jag kan maila , engelska med per, vill nog vem som helst i världen slippa. Så hade varit väldigt skönt att gosa i sängen istället!
Ska iallafall till körskolan imorgon med bella och fixa några faser och sen ska jag också sova hos henne. Och som det ser ut nu kommer veckan bli grym, puss!
image description

världens bästa är du

<3

Mysigaste helgen på länge och nu blir den ännu bättre med hemma gjordpizza! Kom hem vid halv4 ifrån bengan och somnade dirr i soffan så stan och fest sov jag bort. Typiskt mig.. Imorgon ska jag också ta det lugnt och äntligen få träna igen! Ska försöka sola lite i veckan också, är en riktig blekfis nu. Nu är pizzan klar och även detta inlägg

dålig uppdatering

sitter just nu på kickis i Bengtsfors medan bella jobbar. inte orkat uppdatera eftersom jag spydde efter matchen i onsdags. som tur var har jag bara känt mig lite seg och trött efter det och inte fortsatt må dåligt. åkte iallafall till bengan igår och haft filmmys och bara tagit det lugnt och det blir samma ikväll! åker nog hem rätt tidigt imorgon då jag ska till torp med tvillingarna imorgon och köpa ngt litet :) skriver förhoppningsvis mer imorgon, ha det bra tills dess!


RSS 2.0