13 juni

skriver dåligt just nu men har fullt upp och är halvsjuk så finns inte mycket att skriva om.

igår låg jag i sängen hela dagen eftersom jag hostar och är snuvig men åkte, dum som jag är, och spelade fotboll ändå. blev nästan bara konditions träning i två timmar. fattar inte varför jag tränat så dåligt det sista för är verkligen det roligaste jag vet!

imorse låg jag också kvar i sängen i väntan på att åka till doktorn för att ta spruta och kolla mina lungor. gick jätte bra. nu ska jag lägga mig och sola och sedan hem till jennifer för att gå promenad med hennes häst och sedan kolla fotboll! puss ❤


taggad på att bli sjukt trött

 

 


11 juni

har ni sovit gott? jag har iallafall sovit sjukt skönt så känner mig pigg och utvilad, äntligen! började dagen med en nyttig frukost och sedan en power walk på 30 min.

har laddat ner en jätte bra app där jag skriver hur mycket jag sover, hur mycket jag förbränner när jag tränar, kalorier i maten jag äter osv. är jätte pepp på att få fin och vältränad kropp så min drömvikt och kropp har jag enligt planeringen 8 veckor framåt.

nu ska jag ta en lång kall dusch och sedan skicka in en inlämning som jag glömt bort, illa saga! och ikväll ska jag köra skiten ur mig på gymmet med emelie och jennifer 💪👍


hard work work

dags att slänga cigg, sprit, godis you name it!! dags att ta tag i skiten och bli fit igen så jag ska gå stolt på stranden i sommar. bara att ta fram protein, havregryns gröt och frukten ett tag så ses vi på stranden i sommar he he


10 juni

gårkvällen/natten blev lyckad. först var jag på förfest hos john tillsammans med jennifer och emelie. vi åt jordgubbar och spelade ölspelet. åkte ganska tidigt vidare till yousefs 18års fest. mycket drygt folk men vi var ett gott gäng, haha låter som 80år men ni fattar.

vaknade bakis, äcklig osv osv men tog mig upp ur sängen för att åka till jobbet halv12. skönt med lite pengar och frisk luft. nu ska jag duscha och sen sova tills imorgon!!! Jag ❤ säng

 

 


Every woman deserves a man who can make her forget her heart was ever broken.

haft en fin dag med mina favorit tjejer. väckarklockan är ställd tidigt för att börja göra sig iordning inför yousefs 18 års fest. ska hinna få ur färgen ur håret och i med ny, locka mitt kaos hår, välja kläder och allt annat tråkigt som tjejer tvingas stå ut med haha.
har inget mer roligt att skriva så vi hörs imorgon, puss sötnosar!

Go kaka


Dip dye


8 juni

ligger i soffan och kollar top model och väntar på att jennifer ska komma med bussen. ska slänga i lite blonda slingor idag och spraya topparna rosa med one wash spray inför morgondagens festligheter!


i miss

att få söta god morgon sms.
att komma in i ett fullt av folk men att jag endast ser dig.
att somna tillsammans och vakna tillsammans.
att tillhöra någon.
vara svartsjuk

men man vill ju alltid ha det man inte har. så varför inte njuta och ragga på massa jag tycker är goa medan jag kan. dags att sluta sakna saker för kommer sakna detta och skriva om hur skönt det är att vara singel.

nu äter jag pringles och kollar film med mamma och ska strax sova. puss ❤


love


7 juni

iväg på studentfirande med tvillingarna! och i helgen ska jag lämna bilen hemma och äntligen ut på fest, redan riktigt taggad!!!


6 juni

vaknade upp hos emelie imorse. skulle egentligen åkt med jennifer till stan men mormor behövde lite hjälp hemma och är man världens bästa barnbarn så är man. endel överdrivet, men jag kan ju drömma iallafall.

trött sleten osminkad tjej och morfar ❤


5 juni

sitter på bussen till skolan, riktigt pepp för både spanska och engelska nationella! nu vill jag bara bli klar med skiten :) och med det sagt så tänker jag fortsätta sova, ha en bra dag!


don't wake me up

känner mig som 40år i kroppen. somnar direkt jag kommer hem och är ändå skittrött på kvällen när jag ska lägga mig igen. inte alls likt mig! men men. somnade iallafall i soffan förut och sen åkte jag på en pratstund med mina söta kompisar och sen tog jag en långpromenad med mamma. nu ska jag sova och känner redan att det kommer bli jobbigt att gå ur sängen imorgon.

ge mig en rik man så jag kan bli hemmafru, för plugg och tidiga morgnar passar verkligen inte mig!!!!!


4 juni

precis varit på Ica och lärt mig kassan och haft ett litet möte. var mer stress och mycket att tänka på, men tiden gick snabbt så skulle absolut kunna tänka mig att sitta där endel i sommar! hade också en jätte mysig kväll hos min syster igår! nu ska jag äta paj och senare åka till Emelie, hoppas på en pw i regnet hihi! pussss


min kväll ❤✌


precis kommit till min syster och snart blir det pizza andra dagen i rad, gööött!!


-

ligger fortfarande i sängen och har inga planer på att lämna den på flera timmar. ska nog åka till min syster ikväll och även sova där och imorgon är det kort dag i skolan och efter det ska jag till ica och lära mig kassan.

räknar ner dagarna till sommarlovet och jobbet börjar. längtar till pengarna kommer in på kontot så jag kan beställa två utomlandsresor :) ge mig gärna lite finare väder också!


3 juni


2 juni

varit på genevi lyran hela dagen med mina goa kompisar! nu ska jag ta och sova en snabbis och sen till Emelie myskväll!


1 juni

vädret är värdelöst, 5-6 grader och regn, så perfekt att fixa naglar och shopping i göteborg med min bästavän


RSS 2.0